Je zorgverzekeraar betaalt mee!

Leon Bemelmans is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatief Therapeuten). Consulten door CAT-behandelaars worden (deels) vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars.

Op de site van de CAT vind je de actuele lijst van zorgverzekeraars die consulten van CAT-therapeuten vergoeden.

Komt jouw zorgverzekeraar niet in deze lijst voor of twijfel je, neem dan contact op met je zorgverzekeraar of controleer je polisvoorwaarden.

Let op: ben je bij een andere zorgverzekeraar verzekerd, dan adviseren wij je om de factuur toch altijd in te dienen. Onze ervaring leert namelijk, dat ook sommige andere verzekeringsmaatschappijen (een deel van) de behandelingen vergoeden.

Heb je vragen over de vergoeding door de verzekering, dan kun je altijd bij ons terecht. Wij geven je graag advies en denken met alle liefde mee over een eventuele oplossing als dat nodig is.

Neem dus altijd contact met ons op als je vragen hebt!

 

Prestatie/behandelcode: 24513 Lichaamsgerichte psychotherapie

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 

 

Leon Bemelmans valt als CAT-complementair therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Hier vind je meer informatie over de klachtenregeling. 

Leon Bemelmans werkt als CAT-complementair therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Meer informatie >