Onze visie, ons fundament

Energie is dé aandrijfkracht van ons lichaam. Die energie, die permanent door ieders lijf stroomt, is van levensbelang voor een gezond lichaam, een gezonde geest en een gezond hoofd.

Zolang de energie constant en normaal kan doorstromen, ben jij in balans.
Die vrije doorstroom en gelijkmatige verdeling van de energie in lichaam, hoofd en geest is dan ook bepalend voor je gezondheid en geluk.

Duiken er in je leven spanningen, negatieve emoties of stress op, dan kan jouw energiestroom verstoord raken. Bij de een gebeurt dit vroeger, bij de ander later.

Een langdurige verstoring van de energiestroom leidt altijd tot energieblokkades, die op hun beurt kwalen, een ziekte of andere problemen veroorzaken. De oplossing moet op een dieper niveau worden gezocht: wat is de werkelijke, onderliggende oorzaak van de blokkade?

Terug naar je gevoel

In onze visie moeten we voor het vinden en effectief aanpakken van de oorzaak terug naar de basis; terug naar het gevoel. Jij moet vanuit jouw intuïtie een antwoord vinden op de vraag: waardoor ben ik zodanig uit balans geraakt dat er blokkades en klachten zijn ontstaan?

Want alleen door écht naar je gevoel te luisteren kun je tot inzicht komen, kun je de oorzaak van je probleem (leren) begrijpen en kun je het ook in de kern aanpakken.

Dat betekent niet dat je in het verleden moet blijven hangen, maar juist dat je in beweging moet komen. Om dit mogelijk te maken, moet je energie veranderen. Wij helpen je daarbij.

De oplossing

∞ Wil jij je weer sterk voelen, altijd en overal?
∞ Wil je in iedere levenssituatie weerbaar zijn?
∞ Wil jij je talenten maximaal kunnen benutten?
∞ Wil je nieuwe kansen creëren?
∞ Wil jij je passie najagen?
∞ En altijd kunnen vertrouwen op je intuïtie?

Dan is het hoogste tijd om helderheid te scheppen.
Om tot inzicht te komen.
Om weer in je eigen kracht te komen en bewust te ZIJN.

Kom in beweging, schep nieuwe kansen en creëer je eigen geluk en succes.
Waar jij ook mee te kampen hebt, er ís een oplossing.

Wat kan Leon Bemelmans voor jou betekenen?

Eigenaar en oprichter Leon Bemelmans is de drijvende kracht achter Energetisch Centrum Leonardus. Als paramedisch natuurgeneeskundig en energetisch therapeut, coach bij levensvragen en adviseur bij zakelijke beslissingen, schept hij rust en helderheid. Daarbij vertrouwt hij niet alleen op zijn jarenlange ervaring en kennis, maar bovenal op zijn intuïtie.

Zijn aanpak zorgt er voor dat jij leert begrijpen wat de werkelijke oorzaak van jouw probleem is. Tegelijkertijd herstelt hij jouw energiebalans. Daardoor word jij weer sterk en kom je terug in je eigen kracht.

Dit stelt je in staat het heft in eigen hand te nemen en verder te gaan met je leven.
Je leert weer open te staan voor nieuwe inzichten, kansen en uitdagingen.
Je leert bewust te ZIJN.

Zodat jij zelfverzekerd de volgende weloverwogen stappen in je leven kunt zetten. Zowel privé als zakelijk.

Je kunt bij ons terecht voor energetische therapie, een Energetisch Bootcamp, inzicht-sessies, zakelijk advies en coaching. Snel naar ons menu.