Ervaringen van klanten Leon Bemelmans

In de loop der jaren heeft Leon Bemelmans al honderden volwassenen en kinderen mogen begeleiden. Iedereen heeft hij op een of andere manier met zijn of haar specifieke probleem of vraag kunnen helpen. Lees de ervaringen van klanten en laat je overtuigen en misschien wel verrassen!

Marloes Coenen:
Leon is een elite-atleet in zijn discipline

Vechten is wat iedereen dagelijks doet. Tegen angsten, jezelf of vooroordelen, bijvoorbeeld. Het gaat daarbij eigenlijk om het ontwikkelen van mentale weerbaarheid; kijken waar je grenzen liggen en hoe om te gaan met tegenslag. Wanneer je vechten als sport beoefent, loop je tegen dezelfde issues aan als in het dagelijks leven. Alleen is de feedback fysieker en directer en daardoor creëert het een groter effect. Zo ontwikkel je jezelf via de martial arts.

Lees het hele verhaal van Marloes

Mijn aquarium…

Door stom toeval en een bijzonder alerte huisarts, ontdekten wij in het voorjaar van 2014 een soort van koraalrif in mijn blaas. Allerlei koraalachtige tentakels bedekten ongeveer de helft van het blaasoppervlak. Met een paar vissen erbij, kon het zo als aquarium op de kast. ‘Blaaskanker met uitzaaiingen in het lymfestelsel’ luidde de diagnose. De levensverwachting die erbij hoorde, maakte mij op z’n zachts gezegd niet blij.

Lees het verhaal van Maurice

Gewoon bijzonder zijn

Eerlijk gezegd zou ik niet weten hoe mijn leven met Jules eruit zou zien zonder Leon… Jules heeft het Syndroom van Down, maar boven alles is hij gewoon Jules. Zo puur. Zo open. Zo echt. Zo in het nu. Maar juist omdat hij zo open is, is hij ook heel erg bevattelijk voor alle energieën om hem heen, en dat zorgt soms voor problemen. Maar dan komt Leon in beeld; dankzij zijn hulp weten wij ons samen staande te houden. Wij zouden Leon voor geen goud in ons leven willen missen!

Lees het verhaal van Dominique en Jules