Kies de weg naar bewust-ZIJN

Je staat voor een belangrijke beslissing in je leven. Je erkent dat je een probleem hebt. Nu ben je op zoek naar een oplossing. Je hebt de deur dus zelf al op een kiertje gezet. Wat ga je doen? Stil blijven staan, bij de pakken neerzitten of juist een stap vooruit zetten?

Heb je het lef om die deur verder te openen? De keuze is aan jou! Jij hebt de sleutel in handen van een deur die toegang biedt tot rust en inzicht. Achter die deur gaan nieuwe kansen schuil. Kansen die bij jou passen. De tijd is er rijp voor.

Laat me je een stukje begeleiden op het pad dat jij kiest. Op naar bewust-ZIJN. Laten we samen in beweging komen!

Wat kun je verwachten?

Mijn aanpak zorgt er voor, dat jij leert begrijpen wat de werkelijke oorzaak van jouw probleem is. Tegelijkertijd herstel ik je energiebalans.

Daardoor word jij weer sterk, kom je terug in je eigen kracht. Zodat je (zelf)bewust de volgende stappen in je leven kunt zetten.

Jij bent weer aan zet

Jin Shin Jyutsu zorgt er voor dat energetische blokkades worden opgeheven, waardoor je jouw (bewuste én onbewuste) problemen kunt verteren en loslaten. Dit stelt je in staat het heft in eigen hand te nemen en verder te gaan met je leven. Je leert weer open te staan voor nieuwe inzichten, kansen en uitdagingen. Je leert bewust te ZIJN!

Mijn rol

Ik schep rust en helderheid. Daardoor kunnen energetische blokkades worden opgeheven en kun jij tot inzicht komen.

Ik ben energetisch genezer, coach bij levensvragen en adviseur bij (zakelijke) beslissingen; ik gebruik oude en nieuwe technieken en vertrouw daarbij op wat zich intuïtief aan mij voordoet. Zo help ik mensen verder.

Als ik het over verlichting heb, gaat het over het wegnemen van geestelijke of lichamelijke pijn en niet over het bereiken van het nirvana.

Als ik een energetische behandeling uitvoer, dan gaat het maar om 1 ding: het herstellen van jouw balans.

Ik probeer altijd vanuit het simpele de oplossing te zoeken. Ik adviseer wat naar mijn inzicht de beste manier van handelen is. Dat doe ik puur vanuit mijn intuïtie. Iedere persoon is anders, iedere situatie is anders en dus is mijn benadering telkens anders, altijd op maat.

Leon Bemelmans