Veel van wat ik doe, is niet waarneembaar. Althans, dat lijkt zo. Ik kan je alles vertellen maar liever bewijs ik het. Zo heb ik in mijn column ‘..Ik tril harder dan jij.’ uitgelegd waarom juist ik mensen kan behandelen.

Nog een keertje in het kort. Mijn frequentie, dat is hoe vaak ik ‘tril’ in een seconde, is gemeten in een Kooi van Faraday. In deze ruimte kan geen elektromagnetische straling binnen komen, alle stoorzenders blijven buiten. Daarom worden er normaal kritische, natuurkundige experimenten in zo’n ruimte gedaan.

Toen ik erin plaats nam, bleek dat ik trilde op een frequentie van 10 hertz. Als je bedenkt dat de doorsnee mens 4,7 hertz meet, is het niet zo vreemd dat ik met mijn energie jou kan helen; mijn energie moet immers sterker zijn om jouw opgebouwde blokkades te kunnen doorbreken. Ik doe overigens meer van dit soort onderzoeken omdat ik graag ‘hard bewijs’ wil hebben voor wat ik doe. Daarover in een volgende column meer.

Trillen op niveau

Energie is een ‘trilling’. Alles om je heen trilt, ook al zie je dan niet met het blote oog. De kosmos is één en al energie verdeeld in verschillende lagen van trilling. Iedere laag heeft een eigen trillingsniveau; ik kan er nu zes waarnemen.

Bij geboorte ben je bestemd voor een bepaald trillingsniveau, dit is waar je ‘thuishoort’.  Met jouw trilling, trek je mensen aan met dezelfde trilling. Het zijn mensen die je ‘herkend’, er is gemakkelijk contact, jullie delen inzichten en ze ondervinden dezelfde problemen als jij.

Wanneer je trilt op het juiste niveau komen ook de kansen die voor jou ‘bestemd’ zijn gemakkelijker naar je toe. Je moet ze natuurlijk wel zelf pakken!

Blaren prikken

Door zelfontwikkeling kan je naar een volgend niveau groeien. Daarvoor moet je in beweging komen want bij stilstand gaat jouw trilling achteruit. Je trilt dan op een ‘lager niveau’ dan bedoeld en trekt andere mensen aan..mensen die bij deze trilling horen.

Ook jouw energie moet in beweging blijven. In je lichaam loopt het voorlangs naar beneden tot in je grote teen en stroomt daarna achterlangs weer omhoog naar de kruin, om vervolgens weer voorlangs naar beneden te gaan.

Wanneer er een blokkade in de energiestroom is, tril je niet meer optimaal. In je lichaam bevinden zich 48 energiesloten, zowel links als rechts 24 stuks. Samen leiden ze de energie door het lichaam heen. Door verschillende oorzaken kan de energie stagneren en hoopt zich dan op in één van deze sloten. Er ontstaat een energetische blokkade. Dat kan ik verhelpen.

Dat doe ik door mijn ‘10-hertz-hand’ op het geblokkeerde slot te leggen. Zo simpel doorbreek ik de blokkade. Daarvoor zoek ik eerst de spanning in het energieslot op; dat de grootte van een rijksdaalder heeft.

Ik voel daarbij trouwens bij iedereen een andere energie het kan hard, zacht, springend of langzaam zijn. Een ‘springende energie’ betekent bijvoorbeeld dat er onrust en spanning is. Stress. Is de energie zacht dan ben je fijngevoelig en kwetsbaar, een echt gevoelsmens.

Terug naar het geblokkeerde energieslot. De emotie die een slot blokkeert, doet dat ook ergens op één van de zes lagen die ik waarneem. Hoe heftiger de emotie, hoe dieper die zich in het slot bevindt.

Nadat ik de spanning in de rijksdaalder heb gevonden, activeer ik het slot op het niveau waar de emotie het energieslot blokkeert.

Zie de emotie als een blaar. Met mijn 10 hertz prik ik het blaarvocht, de blokkade, weg. Dat gaat overigens vanzelf, zodra ik mijn vinger erop leg, doorboort ‘mijn’ energie de blokkade.

Een oefening voor jou

Ik zeg altijd dat intuïtie de drager van het verstand is. Wat je voelt moet je overdenken. Net zoals voeding moeten gedachten worden verteerd.

De gedachte gaat via het hoofd, het ‘overdenken’, naar je borst toe waar het ‘indaalt’ en wordt dan in jouw buik verteerd om uiteindelijk verder te stromen en over te gaan in voelen.

De gedachte moet mee in de circulaire energiestroom die ik eerder beschreef want dan kan de gedachte worden ontkracht of ‘z’n weg vinden’. Gebeurd dat niet dan hoopt het ergens in een energieslot op.. en kan ik blaren prikken (da’s een grapje want ik behandel mensen graag en met veel plezier).

Een goede oefening voor het verteren van gedachten:

  • Ga rustig zitten of liggen.
  • Sluit je ogen.
  • Adem diep in, vul eerst je buik met lucht en daarna de borst.
  • Terwijl je rustig en lang uitademt visualiseer je dat de adem via de voorkant van jouw lichaam langs keel, borst, buik, benen tot in je tenen naar beneden stroomt.
  • Zodra je weer inademt ga je achterlangs via de onderkant voetzool, kuiten, dijbenen, rug en nek terug naar jouw kruin.

Dit doe je 1 keer per dag in 4 setjes van 9 keer achter elkaar.

Daar is een reden voor:

4×9 Zijn 36 bewuste uitademingen. In de numerologie staat, 36,  3+6= 9 voor een nieuw begin.

..Ik gun jou ook een nieuwe start om te trillen naar een hoger niveau.