Iedereen kan leren voetballen.
Maar niet iedereen is goed genoeg om een plekje in het Nederlands elftal te veroveren…

Voor Jin Shin Jyutsu geldt hetzelfde:
iedereen kan het leren, maar je moet meer in huis hebben om energetische blokkades te kunnen doorbreken en op te lossen.

Ik kan dat. Omdat mijn accu sterker is dan die van jou.
Anders gezegd: ik tril harder dan jij.
En dat kan ik nu hard maken met een getal….

Ik ben al een hele tijd bezig met allerlei vormen van onderzoek om te bewijzen dat ik energie kan doorgeven. Maar ook dat ik met mijn energie de trilling van cellen kan beïnvloeden en veranderen.

Mijn uitgangspunt daarbij is, zoals ik hierboven al schreef, dat mijn accu sterker moet zijn dan die van de patiënt.

Die accu is een metafoor voor mijn en jouw persoonlijke trillingsfrequentie.

Hoe hoger je trillingsniveau, hoe meer kracht en voeding er beschikbaar is om de juiste energie met de juiste intensiteit door te sluizen naar een ander.
De hoogte van mijn frequentie is dus bepalend voor het succes van mijn behandeling.

Hoe hoog is mijn kernfrequentie; mijn hoogst haalbare, meest natuurlijke persoonlijke vibratie?

Om daar achter te komen, ben ik onlangs samen met een aantal experts gestart met een frequentie-onderzoek.

Om mijn trillingsniveau te meten, mocht ik tijdens de eerste onderzoekssessie plaatsnemen in een Kooi van Faraday. Ik zal je alle technische details van het onderzoek besparen en meteen de uitkomst verklappen.

Mijn frequentie is 10.

Dit getal wordt pas interessant als je weet dat de energetische frequentie van de andere proefpersonen varieerde tussen 4 en maximaal 4.8. De enige die ook een 10 scoorde was Youri, mijn zoon…

Dit was pas de eerste sessie en het streven is om dit onderzoek verder te verfijnen en te verdiepen met nog betere meetapparatuur en meer deelnemers. Maar een eerste voorzichtige conclusie is duidelijk: ik tril harder dan de gemiddelde mens.

Deze uitkomst ondersteunt ook mijn stellige overtuiging dat je als therapeut een hogere frequentie nodig hebt dan de patiënt om energetische blokkades te kunnen oplossen. Om succesvol te zijn.

Dus ook al heb je een Jin Shin Jyutsu-opleiding gevolgd, dan ben je niet per definitie een goede therapeut.
Nogmaals: iedereen kan Jin Shin Jyutsu leren en begrijpen hoe de techniek werkt. Daadwerkelijk blokkades opheffen is een ander thema.

Hoe fantastisch zou het zijn als iedereen die zich als professioneel Jin Shin Jyutsu- of energetisch therapeut wil vestigen in de toekomst eerst aan zo’n frequentieonderzoek wordt onderworpen? Alleen als je hard genoeg trilt, mag je lid worden van de club…

Dit zou ook een geweldig wetenschappelijk meetinstrument zijn voor de zorgverzekeraars. En wat een stap vooruit voor het deels negatieve imago van mijn beroep… Van alternatief naar wetenschappelijk; ik hoop stiekem dat ik hier in de toekomst een belangrijke rol in mag spelen. Who knows…

Leon

P.S.Wil je nooit meer iets missen en altijd als eerste mijn nieuwste blog gratis in je mailbox ontvangen?
Dan abonneer je nu op mijn blog en ontvang  gratis mijn boek ‘Bewust-ZIJN, Ken jezelf’ als welkomstgeschenk!
Schrijf je nu in >>